ویژگی های فرش زمینه سرمه ای

در این وبلاگ قصد دارم نکاتی مفید جهت خرید فرش کاشان به صورت راحت و امن و بی دردسر برای شما فراهم کنم.

ویژگی های فرش زمینه سرمه ای

۸۳۲ بازديد
 

ویژگی های فرش زمینه سرمه ای

یکی از ویژگی های مهم فرش ، انتخاب رنگ زمینه آن است . رنگ زمینه فرش نیز مانند سایر ویژگی های آن نظیر شانه فرش ، تراکم فرش ، طرح فرش و ... اهمیت زیادی دارد . 
رنگ زمینه سرمه ای یا همان زمینه مشکی و سیاه در فرش یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین رنگ های زمینه بین خانواده های ایرانی است.
درست است که رنگ های زمینه روشن مثل فرش زمینه کرم یا فرش زمینه بادامی، فضا را پر نور تر و بزرگ تر نشان می دهند، دلایل زیادی دارد که خانواده های ایرانی تمایل بیشتری به انتخاب و خرید فرش ماشینی زمینه سرمه ای دارند.
در ادامه به این دلایل می پردازیم تا شاید به شما در انتخاب بین این رنگ زمینه و رنگ های زمینه دیگر کمک کرده باشیم.

رنگ زمینه سرمه ای یا مشکی

اولین نکته ای که باید به آن اشاره کنیم این است که مفهوم رنگ سرمه ای زمینه فرش در بین کارشناسان فرش ماشینی با مفهوم رنگ سرمه ای از دیدگاه عامه مردم متفاوت است.
آن چه بیشتر مردم به عنوان رنگ سرمه ای می شناسند، گونه ای از رنگ اصلی آبی محسوب می شود که از نیلی پررنگ تر و متمایل به رنگ سیاه است.
اما در بین فعالان فرش ماشینی، رنگ زمینه سرمه ای در حقیقت همان رنگ سیاه است. به همین دلیل در عنوان این صفحه رنگ سیاه را در کنار رنگ سرمه ای قرار داده ایم تا ابهام شما را درباره فرش زمینه سیاه برطرف کنیم. بله! همان طور که در عکس می بینید فرش زمینه سیاه همان  فرش زمینه سرمه ای است.
رنگ سرمه ای از از رنگ های شیک است و فرش سرمه ای در دکوراسیون خانه ها بسیار پراستفاده است. در این مقاله می خواهیم شما را با مزایا و معایب این رنگ آشنا کنیم.

رنگ سرمه ای با چه رنگ هایی ست می شود؟

رنگ زرشکی و سرمه ای

اگر علاقه مند به سبک کلاسیک در دکوراسیون منزل خود هستید، حتما از ترکیب رنگ سرمه ای در کنار رنگ زرشکی استفاده کنید. رنگ زرشکی از رنگ هایی است که با سرمه ای ترکیب زیبایی درست می کند.

رنگ زرد و سرمه ای

رنگ زرد رنگی کاملا متضاد با سرمه ای و روشن است و  در کنار رنگ سرمه ای بسیار به چشم می آید. اگر در کنار رنگ سرمه ای از رنگ زرد می خواهید استفاده کنید در استفاده از آن زیاده روی نکنید.

رنگ سرمه ای و طوسی

اگر به دنبال دکوراسیون مجلل و لوکس هستید استفاده از رنگ طوسی در دکور منزل در کنار فرش زمینه سرمه ای را به شما توصیه می کنیم.

رنگ سرمه ای و سفید

رنگ سفید در کنار سرمه ای هارمونی زیبایی به وجود می آورد چرا که سفدی نیز از رنگ های کتضاد با سرمه ای است. رنگ سفید ، رنگی آرامش بخش و شاد است. استفاده از این رنگ در کنار رنگ سرمه ای باعث می شود وسایل خانه را خاص و برجسته نشان می دهد.

رنگ خاکستری و سرمه ای

استفاده از ترکیب  این دو رنگ برای فضاهای کوچک توصیه نمی شود زیرا فضاهای کوچک را بسته و دلگیر نمایش می دهد. اما در فضای بزرگ دکوراسیونی مدرن و اشرافی به وجود خواهد آورد. استفاده از رنگ سفید نیز در کنار این دو رنگ این جذابیت را بیشتر خواهد کرد.
در کل رنگ سرمه ای در کنار رنگ های روشن بیشتر به چشم خواهد آمد و جلوه و جذابیت بیشتری خواهد داشت. این رنگ همخوانی زیادی با سایر رنگ ها دارد.

مزایای رنگ سرمه ای

1- رنگ سرمه ای چرک تاب است

زمینه سرمه ای در فرش سرمه ای باعث می شود لکه های فرش کمتر به چشم بیایند و برای افرادیکه یچه کوچک دارند و یا خانه آنها پر رفت و آمد است بسیار رنگ مناسبی است.

2- رنگ سرمه ای جلوه خاص دارد.

رنگ سرمه ای رنگی شیک و قاطع است و باعث هرچه بهتر دیده شدن دکوراسیون و وسایل منزل می شود، مخصوصا اگر دکوراسیون شما رنگ متضاد با رنگ سرمه ای و روشن باشد.

3- رنگ سرمه ای و فضای منزل

استفاده از رنگ سرمه ای در فضاهای بزرگ بهتر است اما با ترکیب آن با رنگ های روشن در فضاهای کوچک تر نیز می توانید از آن استفاده کنید و ار زیبایی آن بهره مند شوید.

معایب رنگ سرمه ای

رنگ سرمه ای نور را کمتر منعکس می کند و کوچک تر دیده شدن فضا نیز می شود . اما با استفاده هوشمندانه از آن در کنار دکوراسیون رنگ روشن می توانید این قضیه را تا حد بسیار زیاید حل کنید. اگر دکوراسیون منزل شما تیره است بهتر است که از فرش زمینه سرمه ای استفاده نکنید. 
با توضیحات بالا اگر به دنبل خرید فرش زمینه سرمه ای باکیفیت هستید پیشنهاد می کنیم به سایت قالی کاشان سری بزنید . 

آموزش  دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی، هنر چیدمان داخل فضای ساختمان است به منظور ایجاد یک فضا برپایه سلامت روحی و زیبایی شناختی سازه ای است که فرد یا افرادی داخل آن زندگی می‌کنند و یا فعالیت اجتماعی انجام می‌دهند. در این مقاله به طور تخصصی به این رشته پرداخته ایم و هر چیزی که برای ورود به این رشته لازم دارید را شرح داده ایم.

دکوراسیون داخلی

گذری بر سبک های دکوراسیون داخلی

1- سبک مدرن

این سبک بر خلاف سبک های قدیمی تر از خود، از تجمل و استفاده بیش از حد جزئیات دوری می کند و با در نظر گرفتن کارایی و کاربرد اثاثیه و وسایل خانه، فضایی ساده و به دور از در هم ریختگی ایجاد می کند. استفاده از خطوط صاف و مستقیم، استفاده از مصالح و مواد طبیعی مانند چوب، فلزات، چرم و الیاف طبیعی و استفاده از پالت رنگی خنثی از ویژگی های این سبک است.

2- سبک مینیمال

این سبک نیز همانند سبک مدرن، تکیه بر طراحی کاربردی دارد و از هر گونه شلوغی و در هم ریختگی در محیط خانه دوری می کند. سادگی در شکل و طراحی اثاثیه، پوشش و دکور ساده دیوارها، فضای مرتب و باز و پر نور خانه از ویژگی های این سبک است.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.